Portfolio

Mijn stijl is kort samengevat toepasbaar en direct.
Ik ga voor praktische ontwerpen, waarbij usability hoog in het vaandel staat. 

Om bedrijven op een eenvoudige manier hun energieverbruik te kunnen laten inzien heb ik dit portaal ontworpen.

Om vrachtwagen- en automonteurs hun werk digitaal te kunnen laten verwerken tijdens hun werkzaamheden heb ik deze module ontworpen. 

Fictieve app om een ei mee klaar te kunnen maken. Of je nu een gekookt of gebakken ei, roerei of omelet wilt, deze app helpt je daarbij.

Vernieuwd website ontwerp, waarbij duidelijker is geworden wat CTA  voor hun klanten kunnen betekenen én wat zij hun klanten bieden.

Deze flow gemaakt om het proces van ontvangst van goederen te verduidelijken. Zodat er gemakkelijker een keuze gemaakt kan worden zodra er een nieuw systeem gekozen moet worden.

Ik heb naast het bekijken van het proces ook een deel zelf mogen uitvoeren. De flow bevat daarnaast alle mogelijke excessen en de afronding van het werk.

Wetronic heeft ambities om het bedrijf te vergroten. Dit wilden ze in The Wall, aan de A2 bij Utrecht. Hiervoor was een investor book nodig, om klanten, bekenden en geïnteresseerden te informeren over het project.

Continue verbeteren, dat is wat we met de website van Wetronic doen. Hiervoor heb ik diverse pagina’s en andere elementen ontwikkelt of voorzien van een nieuwe jas. 

Complete huisstijl verzorgd voor een lokale hondenclub in Zevenaar.

Complete ‘look & feel’ verzorgd voor de lokale judo vereniging, waar ikzelf trainer en vrijwilliger ben.