Over Sandra

Ik ben Sandra, geboren 09-12-’89, judoleraar, creatieveling, vechtsporter, motorrijder en gamer!

Door anderen word ik omschreven als doorzetter,  sociaal, ondernemend, proactief, sportief, betrokken, eerlijk en recht door zee.  

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht in CMD (Communicatie en Multimedia Design), met als specialisatie “Visual Design” en minor Datavisualisatie, hiermee mag ik mij Bachelor of Communication noemen.

Loopbaan

Na mijn afstuderen in Communicatie en Multi-media Design aan de Hogeschool Utrecht, ben ik aan de slag geweest als Allround marketing medewerker, Webdesigner en Interaction /UI Designer. 

Hiervoor heb ik dagelijks gewerkt met de volledige Adobe Suite (o.a. Photoshop, InDesign en Illustrator) en WordPress, iets wat ik in mijn vrije tijd regelmatig gebruik.

De meeste voldoening haal ik uit het ontwerpen van interfaces, het bedenken, uitzoeken en itereren van schermen en functies haal ik veel energie uit.

Toekomst

Op dit moment wil ik mij verder ontwikkelen in het UX vakgebied. Hier wil ik de mogelijkheid creëren om in de komende jaren tot Senior UX/UI Designer te groeien. 


Judo

Als vijfjarige stapte ik ooit de judomat op en ben daar nooit meer weggegaan. In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger en trainer bij Judo Vianen. Hiervoor heb ik de opleiding tot Judo Leraar A gevolgd. Ik geef zelfstandig les aan verschillend samengestelde groepen in de leeftijd vanaf 4 jaar. Zodra ik het judo aan kinderen en volwassenen kan leren en hen kan zien groeien in welk aspect dan ook ben ik in mijn element.

Voor de judo vereniging heb ik, naast het lesgeven, de volledige nieuwe en daarmee huidige huisstijl ontworpen in 2014. Draag ik zorg voor merkbewaking en verzorg ik alle online kanalen zoals website, Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.