Woningadviseurs

Voor Woningadviseurs was ik een allround designer en marketing medewerker en wanneer nodig medewerker binnendienst. Op deze pagina zie je een selectie van de uitingen e.d. die ik heb ontworpen of heb gerealiseerd.

Website

Voor Woningadviseurs heb ik de nieuwe website ontworpen, deze is sinds juni 2015 online. In plaats van een compacte website met veel tekst en kleine afbeeldingen is het nu een website geworden met grote afbeeldingen, duidelijke teksten, veel call-to-action mogelijkheden en een duidelijke huisstijl.

404 pagina

Een 404 pagina is meestal heel simpel. Dat vonden wij niet goed genoeg. Ik heb daarop het logo overhoop gegooid en deze pagina ingesteld.


Mailingkaarten

Om potentiele klanten te bereiken, werden er diverse kaarten ontworpen om het bedrijf onder de aandacht te brengen. 

Niet alleen om huizen te promoten die te koop staan in de omgeving, maar ook om mensen aan te sporen om wellicht hun huis te verkopen als er duidelijk was dat er veel interesse was in een bepaalde wijk of straat.

Print

Posters zijn nodig om aandacht te vestigen bij woningen als er bijvoorbeeld een open huis is. 

De checklist is een handige tool welke naar klanten werd gestuurd als ze hun woning in de verkoop kwamen zetten.

Logo's

Met het logo ben ik regelmatig aan het spelen geweest om deze aan te laten sluiten op hedendaagse thema’s. Zoals open dagen, het EK of WK voetbal, het 5-jarig jubileum, zomervakantie en meer.

Autostickers

Om ook op de weg op te vallen heb ik een autosticker ontworpen welke de makelaars op hun achterruit konden laten plakken.