Wetronic

Bij Wetronic ben ik designer en marketing medewerker. Op deze pagina zie je een selectie van de uitingen e.d. die ik heb ontworpen of heb gerealiseerd.

Naast het ontwerpen was ik gedeeltelijk verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwe producten op de website, het maken van productfoto’s en de algehele look & feel van het bedrijf.

Investorbook

Het grootste project was het enthousiasmeren van klanten en anderen om te gaan investeren in het project The Wall. Hiervoor was een investorbook nodig, om klanten, bekenden en geïnteresseerden te informeren over het project.

Download hier het boek.

Workflow goederenontvangst

Om het werkproces van het in ontvangst nemen van goederen goed in beeld te krijgen heb, na het bekijken en zelf uitvoeren van dit proces, onderstaande flow gemaakt. Inclusief alle mogelijke excessen en afronding van het werk.

The Wall

Het grootste project was het enthousiasmeren van klanten en anderen om te gaan investeren in het project The Wall. Hiervoor was een investorbook nodig, om klanten, bekenden en geïnteresseerden te informeren over het project.

 

Website

Voor de site waren een aantal ontwerpen nodig, zoals voor onderstaande 404 pagina en de bedankt pagina. Voor deze pagina’s stond al een basis ontwerp klaar van de vorige ontwerper. Hier ben ik op verder gegaan en heb deze aangevuld waar nodig. 

Pagina niet gevonden
Deze pagina heb ik voorzien van onze mascotte met pech, een zoekveld waarmee de klant alsnog kan proberen te vinden wat deze zoekt.  Extra knoppen naar de hoofdcategorieën van het aanbod van Wetronic. Hiermee helpen we de klant extra op weg om deze te laten vinden wat deze zoekt.  


Bedankt voor uw bestelling
Deze pagina geeft de klant na hun bestelling direct overzicht wanneer ze hun bestelling mogen ontvangen, via welke manier, wat hun bestelnummer is en hoeveel producten ze hebben besteld. Ook wordt de klant diverse contactmogelijkheden aangeboden en een manier om naar hun account te gaan. Daarnaast geven we de klant de optie om ons op diverse sociale media te volgen én benadrukken we nogmaals onze klantwaardering en webwinkelkeur.

Review plugin
Om klanten een beeld te geven wat andere klanten van producten vinden werd er een review plugin geïmplementeerd. Het basis ontwerp van deze plugin paste niet binnen het ontwerp van de website. Hier heb ik een aanpassing op gemaakt, zodat deze ook direct op mobiel goed te lezen viel én snel te implementeren was voor de programmeurs. Als we hadden gekozen voor een ontwerp over de volledige breedte had dit meer tijd gekost om te ontwikkelen. 

 

 
Binnen de plugin zijn er diverse functies, hieronder de belangrijkste:
– Het plaatsen van een review kan alleen wanneer een product gekocht is
– Review plaatsen met sub-reviews op drie gekozen onderdelen
– Het aangeven of een review nuttig is of niet middels duim iconen.
– Het melden van een ongepaste review
– Mogelijkheid tot het toevoegen van een foto bij de eigen review

 

Social Media

Naast bovenstaande projecten waren er diverse andere kleine ontwerpen nodig voor verschillende projecten. Waaronder de XXL Meeting van RC Midden Nederland. Daarnaast ben ik Canva gaan inrichten om het maken van Social berichten via een template toegankelijk te maken voor alle medewerkers.