Website Wetronic

Voor de site waren een aantal ontwerpen nodig, zoals voor onderstaande 404 pagina en de bedankt pagina. Voor deze pagina’s stond al een basis ontwerp klaar van de vorige ontwerper. Hier ben ik op verder gegaan en heb deze aangevuld waar nodig. 

Daaronder staat de review plugin die ik opnieuw heb vorm gegeven.

Pagina niet gevonden

Deze pagina heb ik voorzien van onze mascotte met pech, een zoekveld waarmee de klant alsnog kan proberen te vinden wat deze zoekt.  Extra knoppen naar de hoofdcategorieën van het aanbod van Wetronic. Hiermee helpen we de klant extra op weg om deze te laten vinden wat deze zoekt.  


Bedankt voor uw bestelling

Deze pagina geeft de klant na hun bestelling direct overzicht wanneer ze hun bestelling mogen ontvangen, via welke manier, wat hun bestelnummer is en hoeveel producten ze hebben besteld. Ook wordt de klant diverse contactmogelijkheden aangeboden en een manier om naar hun account te gaan. Daarnaast geven we de klant de optie om ons op diverse sociale media te volgen én benadrukken we nogmaals onze klantwaardering en webwinkelkeur.

Review plugin

Om klanten een beeld te geven wat andere klanten van producten vinden werd er een review plugin geïmplementeerd. Het basis ontwerp van deze plugin paste niet binnen het ontwerp van de website. Hier heb ik een aanpassing op gemaakt, zodat deze ook direct op mobiel goed te lezen viel én snel te implementeren was voor de programmeurs. Als we hadden gekozen voor een ontwerp over de volledige breedte had dit meer tijd gekost om te ontwikkelen. 

Review plugin

Binnen de plugin zijn er diverse functies, hieronder de belangrijkste:
– Het plaatsen van een review kan alleen wanneer een product gekocht is
– Review plaatsen met sub-reviews op drie gekozen onderdelen
– Het aangeven of een review nuttig is of niet middels duim iconen.
– Het melden van een ongepaste review
– Mogelijkheid tot het toevoegen van een foto bij de eigen review