Over mij

Ik ben Sandra, geboren 09-12-’89, Judoleraar, creatief, vechtsporter, fanatiek motorrijder en gamer!

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht in CMD (Communicatie en Multimedia Design), met als specialisatie “Visual Design” en een minor in Datavisualisatie, hiermee mag ik mij nu Bachelor of Communication noemen.

En verder?

Mijn interesses liggen heel breed, ik vind het vooral leuk om creatief bezig te zijn. In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger en trainer bij Judo Vianen. Hiervoor heb ik de opleiding tot Judo Leraar A gevolgd. Ik geef zelfstandig les aan 5 verschillend samengestelde groepen in de leeftijd van 4 jaar t/m 14 jaar, maar ik ben bevoegd om alle leeftijden les te mogen geven. Zodra ik het judo aan kinderen kan leren en hen kan zien groeien in welk aspect dan ook ben ik in mijn element.

Voor de judo vereniging heb ik, naast het lesgeven, de volledige nieuwe en daarmee huidige huisstijl ontworpen in 2014. Draag ik zorg voor merkbewaking en verzorg ik alle online kanalen zoals website, Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

Na mijn afstuderen in Communicatie en Multi-media Design aan de Hogeschool Utrecht, ben ik aan de slag geweest als allround marketing medewerker én later als webdesigner (digital content designer). Hiervoor heb ik bijna dagelijks gewerkt met de volledige Adobe Suite (o.a. Photoshop, InDesign en Illustrator) en WordPress, iets wat ik in mijn vrije tijd ook voor de judo vereniging nog regelmatig gebruik.

LinkedIn_Logo_svg